DO-NUT-2 Cockring - Editie NACHT

€ 7,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 566584
Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION in fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke... meer
Beschrijving "DO-NUT-2 Cockring - Editie NACHT"
DO-NUT-2 Cockring - Editie NACHT

Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION in fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke TPR voor verbazingwekkende rek + zijdezachte siliconen voor een rubberachtig, rekbaar, warm gevoel.

DO-NUT 2 is OXBALLS' interpretatie van de traditionele jelly cockring. Het is gemaakt van onze kenmerkende FLEXtpr, dat super rekbaar is en zacht aanvoelt. DO-NUT 2 is alles wat u zo leuk vindt aan ons originele DO-NUT 1 ontwerp, maar dan knapper, groter en nog duurzamer. DO-NUT 2 kan ook worden gebruikt als een stapelbare balring voor een schattig rekbaar gevoel.

Bij OXBALLS kijken we altijd naar de bult van een man - en laten we zien wat we hebben.

We dragen de hele dag penisringen.... en de hele nacht... DO-NUT 2 duwt omhoog wat je hebt, duwt je zak naar voren en laat je lid opzwellen.... onze dikste, sterkste gelei ring.

Word dik en blijf hard. DO-NUT 2 laat je zak er GROTER uitzien... houdt je lid ROCK-SOLID. Het is stevig genoeg en sterk genoeg voor veel spel... gegarandeerd om je neukpartij of JO explosief te maken!

Groter en dikker dan de DO-NUT 1, dit is een dikke hunk die je een dikke stijve zal geven! Het rekt uit tot drie keer zijn grootte, maar komt weer terug in zijn oorspronkelijke vorm.

In tegenstelling tot de meeste jelly ringen, is de onze gemaakt van stevig FLEXtpr - het is super sterk, ongelooflijk rekbaar en voelt fantastisch aan.

Alle Night Edition-producten zijn verkrijgbaar in NIGHT BLACK, een diep matzwart dat glad en zijdezacht aanvoelt, geen "grijzig" plasticachtig gevoel, het glijdt over.... zoals vintage zwarte latex. NIGHT BLACK ziet er rijk, weelderig en donker uit - perfect voor nachtelijk plezier.

AFMETINGEN EN GEWICHT:
Breedte: 5 cm
Diepte: 1,2 cm
Buitenomtrek: 15,9 cm
Binnenomtrek: 5,7 cm
Gewicht: 14 gram
Materiaal: Siliconen

Verdere links naar "DO-NUT-2 Cockring - Editie NACHT"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "DO-NUT-2 Cockring - Editie NACHT"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Insta-Gaper Insta-Gaper
€ 31,00
7"" Cock 7"" Cock
€ 28,00
Flutschi Gleitgel getestet von Cruel Reell Silicone & water: langdurige smering
Inhoud 200 ml (€ 5,98 / 100 ml)
€ 11,95
Laatst bekeken