STIFFY 2-Pack Bull Cock Ringen - Cherry Ice

€ 17,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 790734
De nieuwe Z-BALLS cockring/ballstretcher van OXBALLS is een echte stunner, een cock stroker en... meer
Beschrijving "STIFFY 2-Pack Bull Cock Ringen - Cherry Ice"
STIFFY 2-Pack Bull Cock Ringen - Cherry Ice

De nieuwe Z-BALLS cockring/ballstretcher van OXBALLS is een echte stunner, een cock stroker en een ballstretcher in één. Z-BALLS is gemaakt van onze best-selling FLEXtpr, dus het is super rekbaar en zacht, maar toch stevig genoeg om je lid te grijpen en je zak op te rekken.

De veerachtige "Z"-vorm is ontworpen om je ballen naar beneden en van je lichaam af te duwen voor een nog intenser orgasme. De nieuwe Z-BALLS cockring/ballstretcher van OXBALLS is het best denkbare: Stoten, pulseren en het uitrekken van de zak allemaal in een.

De unieke contour en de zachte, rekbare TPR FLEXtpr zijn ontworpen om je testikels op alle juiste plaatsen te omhelzen. Deze multifunctionele ring is dik, zacht en voelt verdomd goed aan als hij tussen je benen ronddraait.

Hang hem rond je zak voor die diepe hangers of rond de basis van je pik voor een hardcore aderstijve. En voor het varken dat van alles houdt... Je kunt hem ronddraaien voor een dubbele actie. De 'Z'.. De vorm ziet er niet alleen stoer uit, maar het veerachtige ontwerp duwt je ballen ook zachtjes naar beneden en weg van je lichaam voor een heerlijk stretchend gevoel.
Z-BALLS is een uniek gevormde, superzachte ballenstretcher/spierring die je junk op alle juiste plaatsen omhelst.

Deze multifunctionele ring kan gedragen worden als cockring, ball stretcher of beide tegelijk. Z-BALLS is gemaakt van onze best-selling FLEXtpr, dus het is super rekbaar en zacht, maar toch stevig genoeg om je lid te grijpen en je zak op te rekken. De veerachtige "Z"-contour duwt je ballen naar beneden en weg van je lichaam voor een nog intenser orgasme.

AFMETINGEN EN GEWICHT:
Hoogte: 19 mm
Breedte: 51 mm
Lengte: 51 mm
Buitenomtrek: 165 mm
Buitendiameter: 51 mm
Binnendiameter: 77 mm
Binnendiameter: 26 mm
Gewicht (alleen per product): 0,02 kilo

Materiaal: Silicone

Verdere links naar "STIFFY 2-Pack Bull Cock Ringen - Cherry Ice"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "STIFFY 2-Pack Bull Cock Ringen - Cherry Ice"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken