Filter op:
Filter sluiten
van naar
van naar
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Penisringen voor nog meer plezier in bed

Op zoek naar een nieuwe penisring? Je bent aan het juiste adres! We hebben een breed scala aan verschillende penisringen, van eenvoudige penisringen tot innovatieve ontwerpen met trilfunctie.

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen u een onvergetelijke ervaring.

Op zoek naar een nieuwe penisring? Je bent aan het juiste adres! We hebben een breed scala aan verschillende penisringen, van eenvoudige penisringen tot innovatieve ontwerpen met trilfunctie.

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en garanderen u een onvergetelijke ervaring.

Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Rock Hard Ass Gas
Rock Hard Ass Gas
Voor bijzonder explosieve orgasmes! Sterkere erecties EN gelijktijdige stimulatie van de prostaat - dat is precies wat er mogelijk is met deze gecombineerde penisring en plug. penisring en de stekker zijn verbonden via een smalle staaf....
€ 45,00
Cockring
Afstandsbediening Performance Pro
Stimulerende vibraties die je gewoonweg versteld doen staan! Penis- en testikelring met vibrobullet en clitorisretractor zorgen voor gevarieerde en intense geslachtsgemeenschap. Met de afstandsbediening kunt u de trillingen snel en...
€ 58,00
Vibrerende Silicone Super Ring
Vibrerende Silicone Super Ring
Sterke optiek, sterke erectie! Het lid wordt stevig omsloten door de penisring en zorgt voor een hamerharde erectie. Tegelijkertijd is de clitorisstimulator uitgerust met een afneembare vibrobullet en stimulatienopjes die stimuleren tot...
€ 8,00
Oxballs BONEMAKER 3-pack: Intens plezier
Oxballs BONEMAKER 3-pack: Intens plezier
Ontdek nieuwe climaxen en sterkere erecties met de Oxballs BONEMAKER Kit! Product omschrijving : Veelzijdig plezier De Oxballs BONEMAKER 3-PACK biedt een opwindende combinatie van comfort en functionaliteit. Hij is gemaakt van siliconen...
€ 27,00
360 Cockring voor tweeërlei gebruik - NIGHT Editie Zwart
360 Cockring voor tweeërlei gebruik - NIGHT...
Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION in fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke TPR voor verbazingwekkende rek + zijdezachte siliconen voor een rubberachtig rekbaar warm gevoel. 360 is de nieuwe twee-in-een cockring en...
€ 29,00
RINGER Cockring 3-Pack - NIGHT Editie
RINGER Cockring 3-Pack - NIGHT Editie
Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION met fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke TPR voor verbazingwekkende rek + zijdezachte siliconen voor een rubberachtig, rekbaar, warm gevoel. RINGER is een jelly ring gemodelleerd...
€ 16,90
De Kroonjuwelen - Vibrerende Ballen
De Kroonjuwelen - Vibrerende Ballen
Swingende actie en vibrerende bal slapping plezier! Penisring The Crown Jewels - Vibrating Swinging Balls by King Cock Elite met swingende gewichtige vibro testikels. De levensechte replica testikels gemaakt van dual density siliconen...
€ 80,00
Roestvrij staal penisring - 10 mm breed, 5 mm dik
Roestvrij staal penisring - 10 mm breed, 5 mm dik
Ontdek een nieuwe dimensie van elegantie en kracht met onze roestvrijstalen penisring. Deze 10 mm brede en 5 mm dikke penisring is een opvallende blikvanger die niet alleen indruk maakt met zijn aantrekkelijke ontwerp, maar ook met zijn...
€ 34,90
2 van 2

Bent u op zoek naar een penisring maar weet u niet precies welke voor u geschikt is? Geen probleem, we hebben een geweldige selectie cockringen voor je. Van eenvoudige penisringen tot vibrerende penisringen, we hebben het allemaal. We hebben ook penisringen van verschillende materialen, zoals siliconen en roestvrij staal, zodat u de perfecte penisring voor u kunt vinden op penisring.

Penisringen - Een eenvoudig maar effectief seksspeeltje

Penisringen zijn een eenvoudig maar doeltreffend seksspeeltje dat voor beide partners een onvergetelijke ervaring oplevert. Deze kleine apparaten zijn gemakkelijk te gebruiken en kunnen uw seksuele prestaties verbeteren door de bloedtoevoer naar de penis te verhogen, waardoor een hardere erectie en een langere hardheid mogelijk worden.

Hoe kies ik de juiste penisring?

Er is een breed scala aan penisringen op de markt, maar het is belangrijk dat u de juiste voor u kiest. Hier zijn een paar tips om u te helpen kiezen:

  • Maat: zorg ervoor dat de ring perfect past, zodat hij comfortabel is om te dragen en zijn werk doet.
  • Materiaal: Er zijn penisringen van verschillende materialen, zoals siliconen, leer of rubber. Kies het materiaal dat u het mooist en comfortabelst vindt.
  • Functies: Sommige penisringen hebben extra functies zoals vibraties en dergelijke. Bedenk of u deze functies nodig hebt en of u bereid bent iets meer geld uit te geven.

Hoe gebruik ik een penisring?

Penisringen zijn zeer gemakkelijk te gebruiken. Hier is een eenvoudige gids over hoe ze te gebruiken:

  1. Maak de penisring zorgvuldig schoon voordat je hem gebruikt.
  2. Plaats de ring over de penis voordat deze volledig opgericht is.
  3. Gebruik een beetje glijmiddel om de ring gemakkelijker om te doen.
  4. Wacht een paar minuten om er zeker van te zijn dat de ring goed zit.
  5. Geniet van de onvergetelijke seks ervaring!

Size matters - hoe de cockring goed te laten passen

Bij het bepalen van de juiste maat moet u eerst beslissen waar de penisring gedragen moet worden. Je kunt het voor de eikel, voor de testikels of achter de testikels dragen.

Plaats een flexibel meetlint op de plaats waar u de ring wilt dragen.

Laat een beetje ruimte over zodat je er een potlood of je pink tussen kunt steken.

BELANGRIJK: Bij het meten moet de penis rechtop staan.

Deel vervolgens de omtrek van de penis in millimeters door 3,14 om de diameter te vinden.

Kies nu de eerstvolgende kleinere maat voor uw penisring. Voor het gewenste effect moet de ring 3-5 millimeter kleiner in diameter zijn dan de penis zelf.

Voor een perfecte pasvorm mogen alleen penisringen worden gekozen die ook de testikels bedekken

 

Tintelende, lange seks met een roestvrijstalen penisring

Breng je potentie op gang! Elke man heeft baat bij een cockring, of hij nu hetero of homo is. Verwen uw beste stuk met een topklasse penisring - kwaliteit is het waard! Roestvrij staal is een uitstekend materiaal voor de ring. Het gepolijste staal zorgt voor een lange en harde erectie.

Het hygiënische materiaal is gemakkelijk schoon te houden. Roestvrij staal is de beste keuze voor mensen met een allergie. Het materiaal wordt zeer goed verdragen en veroorzaakt geen allergische reacties. Cockringen van roestvrij staal overtuigen met verfijnde ontwerpen. Glad gepolijst, met groeven, in verschillende breedtes - de keuze laat niets te wensen over.

Silicone penisringen: aaibaar en comfortabel

Silicone is bijzonder huidvriendelijk en zacht. Het is aanpasbaar, hygiënisch en gemakkelijk te reinigen. Bij de vervaardiging ervan worden geen schadelijke weekmakers gebruikt. Dit maakt de siliconen cockring tot een overtuigend hard speeltje zonder vervelende bijwerkingen! Sommige modellen zijn in grootte verstelbaar.

Bij het dragen is de silicone penisring nauwelijks merkbaar, maar het resultaat is fantastisch! Je krijgt er een langere houdbaarheid mee. De talrijke designs en kleuren zorgen ervoor dat u in ons assortiment uw perfecte siliconen penisring vindt.

Lederen cockstraps: comfortabel om te dragen en een groot bijkomend voordeel

Leer is niet alleen een nietje in de BDSM-scene, maar heeft ook een bijzondere uitstraling in het algemeen. Heb je ooit een leren cockstrap geprobeerd? De stijlvolle band zorgt voor een sterke, langdurige erectie. Het verstelbare ontwerp zorgt ervoor dat het zich naadloos aanpast aan uw penisgrootte.

Het is gemakkelijk aan en uit te trekken. Lederen cockstraps met extra loden gewichten hebben een geweldig neveneffect: je voelt het gewicht met een constante trek - precies de zachte kwelling die je wilt!

Laatst bekeken