SQUEEZE ball stretcher - NIGHT Editie Zwart

SQUEEZE ball stretcher - NIGHT Editie Zwart

€ 29,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 566587
Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION in fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke... meer
Beschrijving "SQUEEZE ball stretcher - NIGHT Editie Zwart"

Nieuw van OXBALLS: NIGHT EDITION in fluweelzachte siliconenafwerking PLUS+silicone™ mix...sterke TPR voor verbazingwekkende rek + zijdezachte siliconen voor een rubberachtig, rekbaar, warm gevoel.

SQUEEZE is een dikke, bruisende ball stretcher, die uw zak comfortabel rekt. Het is gemaakt van onze kenmerkende FLEXtpr, dus het is super rekbaar en zacht, maar toch stevig genoeg om je zak als een tweede huid te omsluiten. Elk uiteinde heeft een gewatteerde ring die op je ballen drukt, waardoor ze worden uitgerekt en van je lichaam worden geduwd. Het zachte, squishy materiaal en het ergo-gebogen ontwerp maken van de SQUEEZE de ideale brancard.

SQUEEZE is een dikke, squishy ball stretcher die je junk omhelst als een tweede huid. Elk uiteinde van de SQUEEZE heeft een zachte vulling die je sperma-zware ballen naar beneden duwt en weg van je lichaam voor een zoete stretch die je zal doen spuiten.

Het gebogen ontwerp van de binnenkamer houdt uw vlees op zijn plaats zonder uw jongens te wurgen.... zie het als een hand die zachtjes aan je zak trekt.

SQUEEZE is gemaakt van onze kenmerkende FLEXtpr, die licht en compact is, maar toch een grote impact heeft. In tegenstelling tot silicone, voelt FLEXtpr heel anders aan voor een heel nieuw rekgevoel.

Het ergo-curved ontwerp en het lichtgewicht materiaal maken van de SQUEEZE een must-have voor uw balstretching routine.

Draag hem om te neuken en ervaar wat zweterige balmeppen of hou hem aan tijdens je dagelijkse routine.... er gaat niets boven het gevoel van je balzak die tussen je dijen bungelt terwijl je boodschappen doet of op de bank ligt te relaxen.

Alle Night Edition-producten zijn verkrijgbaar in NIGHT BLACK, een diep matzwart dat glad en zijdezacht aanvoelt, geen "grijperig" plastic-achtig gevoel, het glijdt over.... zoals vintage zwarte latex. NIGHT BLACK ziet er rijk, weelderig en donker uit - perfect voor nachtelijk plezier.

AFMETINGEN EN GEWICHT:

Breedte: 5 cm
Hoogte: 4,5 cm
Buitenomtrek: 14 cm - 15,2 cm
Binnenomtrek: 8,9 cm
Gewicht: 45 gram
Materiaal: Siliconen

Verdere links naar "SQUEEZE ball stretcher - NIGHT Editie Zwart"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "SQUEEZE ball stretcher - NIGHT Editie Zwart"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Nr. 11 6,4cm Nr. 11 6,4cm
€ 90,00
Nr. 6 7,4 cm Nr. 6 7,4 cm
€ 50,00
Laatst bekeken