Oxballs CLONE DUO 2-pack ball stretcher - Zwart Zwart

€ 74,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 790660
Oxballs houdt van ballen, ze zijn ons tweede favoriete deel bij een man. Ballstretchers zijn erg... meer
Beschrijving "Oxballs CLONE DUO 2-pack ball stretcher - Zwart Zwart"
Oxballs CLONE DUO 2-pack ball stretcher - Zwart Zwart

Oxballs houdt van ballen, ze zijn ons tweede favoriete deel bij een man. Ballstretchers zijn erg leuk voor solo spel met JO of om te neuken. Het gevoel dat je zak wordt samengeknepen, het gewicht van de rubberachtige silicone die aan je ballen hangt, het uitrekken, het trekken.... zo veel goede gevoelens.

De CLONE Ball Stretchers zijn ons idee van het ultieme balspeelplezier - gebruik er een met de uitlopende contour die strak om je zak zit, of draai hem om om ballen tot het uiterste te duwen. Stapel twee CLONES voor een intense stretch waarbij je alle grip hebt die je nodig hebt. De trechter zit aan de basis van je pik en wikkelt zich rond je ballen met maximale rek in het midden.

De contouren van de CLONE maken dit speeltje ongelooflijk comfortabel. Het uitlopende uiteinde graaft niet in uw zak en de greep is precies waar u hem wilt, waar hij het beste aanvoelt.

Zij worden gemaakt van ons beste zuivere Vloeibare Platina Silicone. Dit materiaal is vlezig, warm en zwaar.... het voelt alsof het een deel van je is. Omdat ze van siliconen zijn, zijn ze zeer rekbaar, maar ook zwaar. Platina silicone is het zwaarste materiaal voor kogelstretchers - waardoor ze de beste ooit zijn. De extra zwaarte voelt geweldig als je je zak naar beneden trekt.


CLONE-1 is de normale maat, die is het beste voor de meeste mannen. CLONE-MAX is voor de grote ballen, jongens die pompen of doorboorde zakken - je weet wie je bent....

Verdere links naar "Oxballs CLONE DUO 2-pack ball stretcher - Zwart Zwart"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Oxballs CLONE DUO 2-pack ball stretcher - Zwart Zwart"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

NIEUW
Laatst bekeken