Filter sluiten
Filter op:

Seks Tips & Seks Ideeën | Laat je inspireren door Steeltoyz

Ben je op zoek naar sex tips & sex ideeën voor je sexleven? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Ben je op zoek naar sex tips & sex ideeën voor je sexleven? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Homoverhalen: De Badmeester

Zijn homo verhalen altijd hetzelfde? Dat betwijfel ik! Ja, er zijn veel verhalen met hete barmannen of masseurs. Mijn verhaal, echter, speelt zich af op een strand. Zonder barman, zonder masseur, maar met een hete badmeester!

Seksverhalen: Trillingen van Passie

Ik ben altijd een ruimdenkende vrouw geweest die graag nieuwe mensen ontmoet. Ik heb nooit problemen gehad om anderen te benaderen

Toch was ik tot voor kort eigenlijk verlegen, gereserveerd en ronduit timide. Gelukkig kwam ook hier een abrupt einde aan. Maar het is het beste om bij het begin te beginnen.

De Creampie. Wat is het eigenlijk?

Creampie verwijst naar het duidelijk zichtbaar lekken van sperma uit de vagina of anus na seks. Zowel vrouwen als mannen vinden dit vaak erotisch en opwindend. We laten je zien hoe je je creampie het best tot zijn recht laat komen.

Wat is FFM seks?

FFM seks betekent de gezamenlijke seksuele handeling tussen twee vrouwen en een man. FFM seks wordt vooral door mannen als begeerlijk beschouwd, hoewel ook veel vrouwen baat hebben bij deze constellatie. Vaak moeten de vrouwen meer met elkaar omgaan, zodat iedereen aan zijn trekken komt tijdens FFM seks.

Seksverhalen: Seks in de wildernis

Ze is beroemd, dus ik zal haar naam hier niet noemen, maar de dame die ik vorig jaar chauffeure had benen die ik niet kon weerstaan. Lang, gedefinieerd en in zwarte nylons, strekte de mooie vrouw een van haar benen van de achterbank door naar voren, naar de middenconsole van mijn Audi

Sperma - dit is een onderwerp dat de meningen verdeelt

Steeds weer lees en hoor je vragen over sperma. Het inslikken of uitspugen, de verandering van smaak door voedsel en ook verschillende spermaspelletjes zijn altijd een onderwerp

Wij willen de belangrijkste vragen over sperma graag voor u beantwoorden en u laten zien wat er allemaal mogelijk is met sperma.

Seks op de bank is niet saai

Seks op de bank wordt door velen als saai beschouwd. Een van de redenen daarvoor is dat het voor velen niet meer is dan een bed. Wat is daar mogelijk, afgezien van de traditionele slaapkamerposities? Sofa seks is absoluut heet, erotisch en spontaan! Als het saai is, is het aan jou!

Seks in de badkuip - altijd een uitdaging

Seks in de badkamer is altijd een echte uitdaging. Prachtige seksstandjes komen in de fantasie voor, wild, ongeremd en totaal gemakkelijk te realiseren
De vrouw is zichzelf, zelfs als het gaat om seksuele bevrediging. Mannen kunnen geweldige dingen met je doen, maar soms is solo seks ook best lekker. Je kunt jezelf in veel verschillende posities onderzoeken.

Grieks - Seks uit de Oude Wereld

Als we het over Griekse seks hebben, hebben we het over een sekspraktijk die teruggaat tot de oudheid. Natuurlijk is het vandaag de dag nog steeds een populaire praktijk.

De donkere kamer door de eeuwen heen

De term donkere kamer is zeker niet nieuw voor je. Wij willen u graag laten zien waar de term eigenlijk vandaan komt en waar u vandaag de dag nog steeds donkere kamers kunt vinden
Tags: BDSM, Gay BDSM
C'est surtout dans la scène gay que différents fétiches BDSM sont particulièrement répandus. Nous te présentons simplement les fétiches les plus fréquents et les plus populaires de cette scène. Qui sait, peut-être que tu partages l'un ou l'autre de ces fétiches ?
Herhaalde seks zonder orgasme leidt tot frustratie, die dan op een zeer onflatteuze manier uit je kan barsten. Het is dus beter om je sekswensen te uiten in plaats van orgasmes af te zweren
Velen van ons dromen van seks op het werk en hebben al eens een aantrekkelijke collega van dichtbij bekeken. In werkelijkheid kan deze wens echter meestal niet worden vervuld.

The Glory Hole - het bijzonder anonieme plezier

Het "glory hole" was lange tijd vooral populair in homokringen en is nu ook ingeburgerd in heteroseksuele milieus. Het glory hole is een gat in een dunne wand op een geschikte hoogte waardoor de penis kan worden ingebracht en vanaf de andere kant kan worden gestreeld.

De beste manier om je man te verleiden

Een man wil verleid worden, hij wil keer op keer gek gemaakt worden. Dit vereist geen wisseling van dames, maar slechts een wat creatieve één vrouw

Seksspeeltjes brengen meer variatie in bed

Er zijn veel goede redenen om seksspeeltjes te gebruiken. Toch denken velen dat ze niet genoeg zijn voor hun partner, alleen omdat ze seksspeeltjes willen gebruiken. Het is zeker geen reden tot bezorgdheid, maar eerder tot plezier.

Diep inzicht dankzij labia spreiders

De vagina is een prachtig deel van het lichaam dat van heel dichtbij bekeken kan worden. Je kunt echt diep inzicht krijgen dankzij een klein seksspeeltje genaamd een labia spreider.

Mannen - iedereen voelt goede seks anders aan

Wat vinden mannen lekker in bed? Of wat mannen leuk vinden aan vrouwen? Dit zijn vragen waarop geen pasklaar antwoord bestaat. Elke man heeft andere behoeften en verlangens.

Seks met een vrouw beter dan met een man?

Vrouwen hebben fantasieën die heel ver gaan. Fantasieën over seks met een vrouw zijn niet uitgesloten. Is dit iets slechts of verwerpelijks? Nee, dat is het niet! Zulke fantasieën mogen zelfs beleefd worden.

Spanish Sex - Hot Blooded With Busty Insertion

Spanjaarden zijn warmbloedig en bijzonder goede minnaars. Tenminste, dat zeggen ze altijd. Maar heeft Spaanse seks er iets mee te maken?

Franse seks in bed voor hem en haar

Seks is zeer afwisselend, wat niet alleen blijkt uit de vele mogelijke standjes, maar ook uit de mogelijkheden tot verwennerij. Een bijzonder mooie vorm van verwennerij is seks in het Frans.
Tags: Oralsex, Blowjob

BDSM Speelgoed voor Heerlijke Bed Spelletjes

Iedereen kent de typische BDSM-speeltjes zoals zwepen, boeien en dergelijke nu wel. Maar er zijn andere speeltjes die ook een plaatsje in je BDSM-collectie zouden moeten krijgen. Ze lijken niet allemaal meteen op straf of marteling.
Tags: BDSM, Sexspiele

Russische seks - de dij seks in focus

De term Russische seks is al jaren ingeburgerd. Wat bedoeld wordt met deze seksuele praktijk is zogenaamde dijenseks

Dames, dit is hoe je je mannen gelukkig maakt

Het is niets nieuws dat mannen speciale voorkeuren hebben tijdens seks. Maar het feit dat je je man zelfs met kleine dingen gelukkig kunt maken, is zeker ook iets nieuws voor jou. Niet iedere man wil bijzonder ongewone dingen meemaken.
Veel mensen denken dat sexting gewoon het sturen van naaktfoto's is. Maar er zijn veel meer manieren om je partner echt heet te krijgen met vieze praatjes en sms'jes.

Masturbatie - Erotische tips voor vrouwen

Masturbatie is niet langer een taboe. Meer en meer vrouwen genieten van masturbatie en zorgen zo voor hun eigen welzijn.
Voorspel is erg belangrijk voor een vrouw om daadwerkelijk een orgasme te beleven. Maar het is belangrijk dat je ook haar erogene zones raakt. Je kunt erogene zones niet googelen, je moet ze voelen!

Seks in de auto hoeft niet ongemakkelijk te zijn

Seks in de auto hoeft niet oncomfortabel te zijn. Het hangt altijd af van de positie en, natuurlijk, van het voertuig. Hoe groter de auto, hoe meer je je erin kunt uitleven.

De Oude Garde - BDSM en leder gemeenschap

Als je aan BDSM doet, ben je de term "oude garde" waarschijnlijk al eens tegengekomen of zul je die in de toekomst nog tegenkomen.
Tags: Gay, Gay Fetisch
Tederheid en intimiteit voor twee is heerlijk. Als je je partner in de stemming wilt brengen, moet je deze speciale punten op zijn of haar lichaam kennen.
Glijmiddelen en glijgels zijn niet alleen nuttig, maar kunnen seks ook veel spannender en opwindender maken. Voor bepaalde praktijken, zoals anale seks of voor het gebruik van diverse seksspeeltjes, zijn glijmiddelen zelfs onmisbaar.
Mag je geen seks hebben onder de douche? Ja, dat kan je wel! Met een beetje handigheid en veel gevoel kom je er wel! Er zijn een paar standen die zelfs in de kleinste douchecabine werken.

Threesome - Seks in trio's - top of flop?

De meeste mannen denken meestal aan seks met twee vrouwen als ze denken aan seks in trio's. Vrouwen daarentegen geven vaak de voorkeur aan seks met twee mannen

Liefdesballen de onderschatte helpers

Liefdesballen trainen de vaginale spier, de vrouwelijke liefdesspier. Een versterkte bekkenbodemspier is de ideale garantie voor vrouwen om sneller en gemakkelijker een orgasme te krijgen. Een stevige bekkenbodem geeft de vrouw meer plezier en opwinding tijdens de geslachtsgemeenschap en geeft ook de partner het gevoel strakker en steviger omsloten te zijn.
De Women's Spa Mini Massager is een kleine massagestick. Hij is er in paars en wit. De massagestick heeft een beweegbare kop met stimulerende groeven. Het is bijna duidelijk dat deze massagestick bedoeld/geschikt is voor speciale massages
Tot voor kort had ik een hele grote vibrator. Helaas ging hij kapot, dus moest ik een nieuwe halen. Ik ontdekte de Women's Spa Mini Massager. De grote vraag was of een kleine vibratorstaaf dezelfde prestaties kon leveren als zijn grote vriend. We zullen het gewoon op de proef stellen...

Elektroseks en elektrostimulatie: een inleiding

Tips voor het betreden van de wereld van elektrostimulatie. Mogelijkheden en gevaren van stimulatie met passende hulpmiddelen Hoogwaardige hulpmiddelen

Homo verhalen: Zoals wilde dieren

We waren met z'n drieën. De ene was mijn vriend, de andere een vreemde. Zijn huid was bleek, kleurloos als sneeuw. Hij had een snor van drie dagen oud, en het beste van alles, hij was homo. Zijn uitdrukkingsloos gezicht accentueerde zijn fijne roze lippen. Hij staarde me aan met z'n strenge grijze ogen. Ik had nog nooit iemand gekend met een vaal en vampierachtig uiterlijk, en toch voelde ik me tot hem aangetrokken. Hij richtte zijn blik op mij. Hij was homo en mooi. Zijn naam was Ayrton. Hij zei, "Wees niet verlegen."

Wat is MMF seks?

De afkorting MMF wordt vooral in Amerikaans-sprekende landen gebruikt en staat voor Male Male Female, d.w.z. de combinatie van twee mannen en één vrouw. De term is dus vooral een synoniem voor ...
Tags: Dreier, Sex

Wat is Squirting: Vrouwelijke Ejaculatie

Squirten is een vorm van vrouwelijke ejaculatie. Het wordt meestal teweeggebracht door intense stimulatie van de G-spot en kan niet vrijwillig worden gecontroleerd door vrouwen. In principe wordt beweerd dat elke vrouw zou kunnen spuiten, maar slechts een deel van de vrouwen ervaart dit genot ooit.

Gids: Vibrerend ei met afstandsbediening

Van zeer zachte stimulatie tot echt wilde en enorm stimulerende vibraties, de Vibro Egg kan bediend worden met de afstandsbediening. Dit is natuurlijk vooral plezierig wanneer de partner de afstandsbediening in handen neemt en zo het genot naar believen kan controleren en verhogen
2 van 2

Der Erotik und BDSM Blog mit vielen Ratschlägen

Bist Du auf der Suche nach Inspiration für Dein Liebes- und Sexleben? Dann bist Du hier genau richtig. Wir von Steeltoyz BDSM Ratgeber bieten Dir viele Inspirationen und Ideen, wie Du Deine Sexualität erweitern und durch schöne und spannende Sextoys und Sexpraktiken erweitern kannst. Ob alleine oder mit dem Partner: Du wirst überrascht und erstaunt sein, welche Formen der Sexualität es gibt und wie viele Möglichkeiten der Befriedigung geboten werden.

Lass Dich von unseren Sextoys inspirieren

Wir zeigen Dir unter anderem nicht nur unser Sortiment, sondern auch die absoluten Highlights aus den verschiedenen Kategorien. So kannst Du in aller Ruhe durch die verschiedenen Bereiche streifen und Dir neue Ideen und Anregungen fürs Bett verschaffen. Und wer weiß? Vielleicht gefällt Dir ja ein Sextoy so gut, dass Du direkt zugreifen möchtest. Kein Problem bei Steeltoyz.

Doch wir wollen Dir mehr als das bieten. Denn viele unserer Kunden erfreuen uns mit Erfahrungsberichten zu verschiedenen Sextoyz aus unserem Sortiment. Lies Dich ein und genieße die Lust der Anderen. Vielleicht findest Du hier die Inspiration, nach welcher Du gesucht hast.

Ratgeber zu den verschiedenen Themengebieten

Du hast keine Ahnung, was ein Ballstretcher ist, möchtest einmal einen Analplug ausprobieren, weißt aber nicht welchen oder hast Interesse an einem Strapon und der richtigen Technik? Alles kein Problem. Unsere Ratgeber für Sextoys der verschiedenen Bauarten und Einsatzgebiete werden schnell für Abhilfe sorgen. Du findest für die verschiedenen Themengebiete einzelne Ratgeber, welche regelmäßig erweitert werden.

Es lohnt sich also, öfter vorbei zu kommen und in unseren Ratgebern zu stöbern. Du wirst schnell feststellen, dass Deine Lust auf neue Erfahrungen steigen wird. Lass Dich nicht abhalten, sondern entdecke Deine ganz persönliche Sexualität mit all ihren Neigungen.

Bei Steeltoyz BDSM Blog findest Du neben vielen Produkten aus eigener Manufaktur ausschließlich hochwertige und geprüfte Angebote anderer Hersteller. Die große Auswahl bietet Dir als Ergänzung zu unseren Ratgebern eine weitere Möglichkeit, welche Du zur Inspiration nutzen kannst.