Mister B Leder Gezicht Muilkorf Harnas

€ 167,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 642120
Dit kinky Lederen Gezicht Muilkorf Harnas is een nieuwe twist op ons klassieke gezicht harnas.... meer
Beschrijving "Mister B Leder Gezicht Muilkorf Harnas"
Mister B Leder Gezicht Muilkorf Harnas

Dit kinky Lederen Gezicht Muilkorf Harnas is een nieuwe twist op ons klassieke gezicht harnas. Dit hoofdtuigje brengt je in de stemming zodra je het omdoet.

Gemaakt van 2 mm hoogwaardig gestikt zwart tuigleder, dit verstelbare stuk past op bijna elk hoofd en heeft een afneembare muilkorf voor de optie van een toegankelijk mondgat. De D-ring aan de bovenkant helpt je meester elke beweging van je te controleren.  

Met dit masker ben je de meest kinky op het fetisj feest. Je ziet eruit alsof je uit de film Mad Max bent gestapt en maakt een geweldige indruk bij elke speelsessie. Je kunt je mondgat bedekt houden met deze extra muilkorf, of hem eraf halen voor andere speelmogelijkheden.


Dit hoge kwaliteit gezichtstuig is geweldig om mee te spelen, met een snap-in snuit om het mondgat beschikbaar te maken wanneer u het wilt, of niet beschikbaar wanneer u het bedekt houdt. De veelzijdigheid van dit kinky hoofddeksel zal iedereen die het draagt een goede tijd bezorgen.


Er zijn 6 gespriemen, met 5 gaten in elke riem, waardoor tientallen maatconfiguraties mogelijk zijn. De klassieke esthetiek van het gezichtsharnas betekent dat deze outfit bij bijna elke fetisj look past. Leer is een natuurproduct en is in het begin erg stug, maar na een paar keer zweten neemt het de perfecte vorm aan voor uw hoofd, waardoor het een zeer comfortabel hoofddeksel wordt dat u keer op keer zult dragen.

De verzorging van dit stuk is eenvoudig. Veeg het af met een vochtige doek als het vuil is en een droge doek om het water te verwijderen. Dit product zou vele jaren moeten meegaan. Om het leder in zijn beste staat te houden, raden we een jaarlijkse behandeling met Mister B Leather Cream aan.
Eén maat voor iedereen.

Verdere links naar "Mister B Leder Gezicht Muilkorf Harnas"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Mister B Leder Gezicht Muilkorf Harnas"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken