Pinwheel Pinwheel "Drie

Pinwheel Pinwheel "Drie

€ 19,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 741624
Dit naaldwiel voor beginners ziet er gevaarlijk uit, maar uiteindelijk prikt het niet echt.... meer
Beschrijving "Pinwheel Pinwheel "Drie"

Dit naaldwiel voor beginners ziet er gevaarlijk uit, maar uiteindelijk prikt het niet echt. Het is ideaal om de huid te sensibiliseren en gevoeliger te maken. De 3 wieltjes verdelen de druk en werken snel op een groot huidoppervlak, dat vervolgens elke nieuwe aanraking intens zal voelen.

In tegenstelling tot wielen met één naald, die slechts kleine delen van de huid heel precies stimuleren, verspreidt dit 3-wiel de stimulatie van de huid over een goede 1 cm brede strook, waardoor de huid sneller verwend wordt, die vervolgens vol verwachting uitkijkt naar de volgende aanraking. Het is veel aangenamer omdat het wiel stimuleert in plaats van prikt.

U mag daarna gerust overschakelen op een enkel naaldwiel. U zult zien dat nu pas de volledige gevoeligheid van de huid zich ontvouwt en het wheelen dubbel zo intens wordt.

Toepassing:
Ga met het naaldwiel over de huid om het oppervlak te stimuleren. Dit maakt het ideaal om de gevoeligheid te verhogen. De 3 naaldwielen samen zorgen voor een aangenamer gevoel en meer plezier. Het zware ontwerp ondersteunt de functie en maakt het wheelen tot een ware sensatie.

Verdere links naar "Pinwheel Pinwheel "Drie"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Pinwheel Pinwheel "Drie"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken