E-Stim Nieuw Zwart Collectie XL

E-Stim Nieuw Zwart Collectie XL

€ 179,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673106
De Black Collection is een familie van 4 afgeronde en gebogen bipolaire elektroden, beginnend... meer
Beschrijving "E-Stim Nieuw Zwart Collectie XL"

De Black Collection is een familie van 4 afgeronde en gebogen bipolaire elektroden, beginnend met de Small elektrode en oplopend tot de grote XL elektrode. Ze zijn allemaal gebaseerd op onze zeer populaire Bobble, maar zijn groter in alle opzichten en voorzien van onze luxueuze satijnen afwerking. De gladde, bolvormige kop zorgt ervoor dat hij soepel naar binnen glijdt en het dubbele tailleontwerp helpt hem op zijn plaats te blijven en betekent ook dat hij net zo ver als de zwarte isolator kan worden ingebracht om de sensaties rond de anale of vaginale opening te concentreren. Of door die iets verder naar de tweede taille te brengen, worden die sensaties net iets dieper, en komen die tintelingen op de delen waar anderen net niet bij kunnen.

Zoals bij de meeste Estim Premium elektroden zijn de contactpunten boven en onder in plaats van van links naar rechts, wat zorgt voor een natuurlijker gevoel wanneer de elektrode beweegt, en is geschikt voor zowel vaginale als anale stimulatie.
De elektroden zijn vervaardigd volgens de gebruikelijke hoge normen met behulp van materialen van vliegtuigkwaliteit en zijn afgewerkt met onze luxe satijnen afwerking. Alle Black Collection elektroden gaan jaren mee bij goed onderhoud.

Elke elektrode is voorzien van zware 4mm bussen in de basis. Voor langdurig gebruik raden wij onze Low Profile kabel aan, omdat deze comfortabeler is en de gebruiker de kabel onder zijn ondergoed kan dragen of erop kan gaan zitten zonder bang te hoeven zijn dat een connector breekt.

Gemakkelijk schoon te maken

Schoonmaken is eenvoudig en gemakkelijk. Elk onderdeel van de Black Collection kan worden gedemonteerd, in heet water met een licht afwasmiddel worden gedompeld, worden gewassen en vervolgens droog worden geveegd. Bijtende schoonmaakmiddelen zijn geen goed idee, omdat dit uw elektrode kan beschadigen, en natuurlijk moet u ervoor zorgen dat de elektrode volledig droog is voordat u hem opbergt.

U hebt nodig

Laag-profiel kabel

Een kabel met 4mm connectoren

4mm kabel

    Lengte 163mm (6.41 inches)
    Diameter 62mm (2.44 inches)
    Omtrek 195mm (7.7 inches)
    Maximale insteekbare lengte 115mm (4.53 inches)
    Gewicht 974g
    Connectoren Dubbele 4mm contactdozen in basis

Verdere links naar "E-Stim Nieuw Zwart Collectie XL"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim Nieuw Zwart Collectie XL"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

NIEUW
Laatst bekeken