E-Stim Vyper XL Lul Martelplank

E-Stim Vyper XL Lul Martelplank

€ 221,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673054
Zoek je iets voor de grotere heer? Nou, die hebben we nu met de Vyper XL. De E-Stim Vyper XL is... meer
Beschrijving "E-Stim Vyper XL Lul Martelplank"

Zoek je iets voor de grotere heer? Nou, die hebben we nu met de Vyper XL. De E-Stim Vyper XL is een 8-polige pik martelplank voor de, eh... grotere heer!

Het Vyper2 elektro-compressietoestel werd exclusief voor de behoeften van de man ontworpen door E-Stim Systems en vervaardigd in het Verenigd Koninkrijk. Het toestel beschikt over 4 vergulde elektrocontactpads die aan twee compressieplaten zijn bevestigd.

De Vyper 2 wordt over de erecte penis geschoven en kan de penis samenknijpen en samendrukken voordat de sensatie van elektroshock wordt toegevoegd. Wees voorzichtig, als je te hard knijpt kun je iets heel waardevols beschadigen!

In plaats van dunne plastic platen met zilverkleurig plakband, gebruikt E-Stim 5 mm dikke, lasergesneden acrylplaten met speciaal gemaakte printplaten. Voor duurzaamheid en een goed contact zijn de contactplaten verguld. Voor de duurzaamheid heeft E-Stim ervoor gezorgd dat het hele product is gemonteerd met roestvrijstalen fittingen.

Met 8 contactpads heeft u 8 contactoppervlakken - perfect voor aansluiting op de E-Stim 2B Powerbox of zelfs een éénkanaals apparaat zoals de E-Stim Series 1, de keuze is aan u...

    Vergulde contactpads op lasergesneden acrylplaat, voorzien van uiterst duurzame PCB's
    Zware 4mm connectoren en roestvrijstalen schroefverbindingen
    Geschikt voor eenkanaals- en tweekanaalswerking
    Gemakkelijk te reinigen



Verdere links naar "E-Stim Vyper XL Lul Martelplank"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim Vyper XL Lul Martelplank"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

NIEUW
Laatst bekeken