E-Stim ElectroGel 250 ml pompfles

E-Stim ElectroGel 250 ml pompfles

€ 18,00
Inhoud: 250 ml (€ 72,00 / 1000 ml)

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673031
Door de populariteit van onze standaard 100ml ElectroGel fles, biedt E-Stim nu een groter, meer... meer
Beschrijving "E-Stim ElectroGel 250 ml pompfles"

Door de populariteit van onze standaard 100ml ElectroGel fles, biedt E-Stim nu een groter, meer kosteneffectief formaat: 250ml in een handige pompfles.

In tegenstelling tot de meeste andere glijmiddelen op waterbasis die vandaag de dag verkrijgbaar zijn, is onze ElectroGel speciaal ontworpen voor gebruik bij electro play. Met een helder, gel-achtig gevoel, helpt het om te smeren, te hydrateren en de geleidbaarheid te verbeteren voor een verbeterde elektro play ervaring, zowel aan de oppervlakte van de huid en, wat nog belangrijker is, van binnenuit.

E-Stim's ElectroGel is CE gemarkeerd als een medisch hulpmiddel en daarom geschikt voor intern gebruik. Nu kunt u zowel genieten van het plezier van het inbrengen als van het spel op de oppervlakte van de huid.

Een kleine hoeveelheid op de huid of op een E-Stim Insertable en het plezier kan beginnen. Als het droog begint te worden, breng dan wat meer aan - de keuze is aan u. En omdat het op waterbasis is, is het nadien gemakkelijk schoon te maken met (zeep)water.

Geschikt voor gebruik met alle E-Stim Systems insertables en ook latex-vriendelijk.




Verdere links naar "E-Stim ElectroGel 250 ml pompfles"

Wat onze klanten zeggenReviews

5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

Cecilia

Leitet super

Das E Stim Elektrogel leitet sehr gut. Es kann auf der Haut gut und gleichmäßig verteilt werden. Es ist zudem gut nutzbar als Gleitmittel für Elektroplugs.

Toon ratingoverzicht
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim ElectroGel 250 ml pompfles"
5.00
vanaf 5.00

Gemiddelde waardering

29 jan. 2023

Leitet super

Das E Stim Elektrogel leitet sehr gut. Es kann auf der Haut gut und gleichmäßig verteilt werden. Es ist zudem gut nutzbar als Gleitmittel für Elektroplugs.

Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Laatst bekeken