E-Stim ElektroPebble Electro Box

€ 199,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673010
"De ElectroPebble is veel meer dan een e-stim powerbox - het is een plezierbox. De ElectroPebble... meer
Beschrijving "E-Stim ElektroPebble Electro Box"
E-Stim ElektroPebble Electro Box

"De ElectroPebble is veel meer dan een e-stim powerbox - het is een plezierbox. De ElectroPebble is de nieuwste in de reeks powerboxen van E-Stim System, verkrijgbaar bij Steeltoyz.

De ElectroPebble, boordevol functies en innovatie, is een ideaal toestel voor wie nieuw is in het elektro-spel of voor wie iets meer wil dan een gewoon toestel. De ergonomisch ontworpen ElectroPebble kan echte prestaties leveren met twee kanalen, traploze soft touch-bediening en 9 instelbare programma's.

Omdat het een apparaat met twee kanalen is, kunnen 2 elektroden tegelijkertijd worden gebruikt, zodat u de sensaties over meerdere punten op het lichaam kunt verspreiden. Elk kanaal heeft zijn eigen traploze regeling, zodat je precies het niveau van genot kunt instellen dat je nodig hebt. Elk van de 9 programmastanden is instelbaar, waardoor u een nog breder scala aan sensaties en mogelijkheden krijgt, en schakelen tussen de standen kan niet eenvoudiger.

De ElectroPebble heeft ook een audiomodus met een ingebouwde microfoon. Je kunt er je eigen sensaties mee maken door muziek af te spelen of je eigen geluiden te maken. Het audiosignaal regelt het uitgangssignaal en creëert een aantal geweldige sensaties die u controleert. Nieuw in het assortiment van E-Stim Systems is de ElectroPebble met het LifeLine display.

De LifeLine bestaat uit een reeks heldere LED's, die pulseren in verschillende patronen, allemaal afgestemd op de huidige modus en de modusinstelling, zodat u een goed idee krijgt van wat de ElectroPebble 'denkt'.

De ElectroPebble wordt geleverd in een op maat gemaakte draagtas, samen met twee 2 mm aansluitkabels, een batterij, een pak van 4 zelfklevende elektrodepads, een snelstartgids en natuurlijk een uitgebreide gebruikershandleiding - alles wat u nodig hebt om aan de slag te gaan. De ElectroPebble is ontworpen en gebouwd in het Verenigd Koninkrijk volgens de meest recente Britse en EU-veiligheidsvoorschriften. Hij heeft ingebouwde veiligheidsvoorzieningen zoals stroombegrenzing, is CE-gemarkeerd en wordt geleverd met levenslange garantie.
Geleverd met:
1 ElectroPebble 2 x 3,5 mm naar 2 mm uitgangskabels
4 x zelfklevende elektrode pads
1 x PP3 9v batterij
1 x snelstartgids
1 x gebruikershandleiding
1 x op maat gemaakt beschermtasje. "

Verdere links naar "E-Stim ElektroPebble Electro Box"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim ElektroPebble Electro Box"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

NIEUW
Laatst bekeken