E-Stim Connect Pack

E-Stim Connect Pack

€ 442,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673108
Wil je met je partner over het internet spelen? Bezorgd over veiligheid en beveiliging? Als u op... meer
Beschrijving "E-Stim Connect Pack"

Wil je met je partner over het internet spelen? Bezorgd over veiligheid en beveiliging?
Als u op zoek bent naar de hardware om E-Stim Connect te draaien, en nog geen 2B en Digital Link bezit?
Zoek dan niet verder en overweeg het nieuwe E-Stim Connect Pack van E-Stim Systems Ltd.

Het nieuwe E-Stim Connect Pack biedt alles wat u nodig hebt om een E-Stim Systems 2B te bedienen en er veilig mee te spelen vanaf elk met internet verbonden mobiel apparaat of computer met een moderne webbrowser, en het pack INCLUSIEF zelfs de 2B.

Sluit de 2B aan op een PC of Mac met een vrije USB-poort, en maak vervolgens via een beveiligde verbinding een verbinding met de E-Stim Connect server. Deel de toetsen met je speelpartner en leun dan achterover en ontspan, terwijl zij je 2B besturen van waar ook ter wereld.

Naast alle items in een standaard 2B pack, wordt het nieuwe E-Stim Connect pack geleverd met de Digital Link Interface en alle benodigde software, inclusief E-Stim Connect en Commander 3.

Sinds de lancering in 2010 heeft de E-Stim Systems 2B zich bewezen als een van de meest krachtige en veelzijdige electroplay powerboxen in de wereld. Als je op zoek bent naar het beste, zoek dan de 2B. Met 17 programmastanden waaronder de altijd populaire pulse en continuous is de 2B uitgebreid met extra's, zodat je nu kunt stoten en stoten op weg naar e-stim extase en genot. Gesplitste modi, kietelen en geprogrammeerde golffuncties verpakken de 2B met uren van e-stim plezier.

De 2B heeft een helder LCD-display met achtergrondverlichting waarop u altijd precies kunt zien wat uw toestel aan het doen is, met een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken bedieningssysteem. Je hoeft geen rare codes te leren of flitsen te tellen. Een ingebouwd hulpscherm gidst je door de moduskeuze, terwijl de achtergrondverlichting je zichtbaarheid in de donkerste kerker mogelijk maakt. Van modus veranderen is een kwestie van snel op een knop drukken en aan een knop draaien. Het is simpel. Het werkt.
De dubbele uitgangskanalen zijn volledig geïsoleerd en beschikken over onafhankelijke regelaars op elk kanaal. Hierdoor kunt u meerdere bipolaire elektroden tegelijk gebruiken, en ze beide onafhankelijk van elkaar bedienen. De output-LED's lichten op in verhouding tot de outputniveaus, zodat het mogelijk is te zien wat er gebeurt zonder het hoofddisplay te raadplegen. Met de Join mode is het mogelijk beide kanalen samen te voegen, wat veiligheid en controle in één geeft en met de Triphase kabelset zijn nog meer mogelijkheden beschikbaar. (Denk aan 3D Electroplay)

Voor draagbaarheid werkt de 2B op een enkele 9V batterij, maar als je nog meer vermogen wilt, overweeg dan de optionele netvoeding. Met de dubbele vermogensstanden en de 0-100% regeling bent u er zeker van dat de 2B niet zonder stroom komt te zitten net wanneer het interessant wordt. Low power geeft een uitstekende introductie tot E-Stim, terwijl de high power instelling biedt echt serieus niveaus van de output ontworpen om de meest vurige electrosex speler te voldoen, zonder dat te veel pijn!!!

Luister je graag naar muziek? De 2B is uitgerust met een ingebouwde microfoon met instelbare gevoeligheid (geen externe microfoon die kan afbreken of losraken) en biedt ook echte stereoverwerking, via een 3,5 mm stereo-ingang. Plug uw MP3-speler in en uw 2B biedt een uniek inzicht in op stereo gebaseerde E-Stim.

Met uitgangskanaalisolatie, ingebouwde vermogensbegrenzing en zachte startregeling (ze beginnen altijd op nul wanneer u van modus verandert of de eenheid inschakelt), samen met een ontwerpethos dat veiligheid in elk stadium benadrukt, is de 2B ontworpen om te voldoen aan alle belangrijke Britse, Amerikaanse en Europese veiligheidsnormen, en in tegenstelling tot veel geïmporteerde eenheden heeft hij een CE-markering.
Alsof dit nog niet genoeg is, bevat het E-Stim Connect Pack ook de Digital Link Interface, waarmee u uw 2B kunt updaten, maar vooral waarmee de 2B kan worden bediend via de E-Stim Systems E-Stim Connect service vanaf elk op internet aangesloten mobiel apparaat, pc of Mac met een moderne internetbrowser.

Met het E-Stim Connect Pack koopt u niet alleen een van de meest populaire elektro play units, u koopt de mogelijkheid om te verbinden, delen en spelen met iedereen van overal in de wereld via een veilige en beveiligde internetdienst, van een bedrijf dat zich toelegt op het produceren van de beste in E-Stim technologie. Met alles wat je nodig hebt om te spelen en een levenslange garantie op de 2B, krijg je het ultieme in electroplay.

Bijgeleverd:

-    1 x 2B Power Box
-    2 x 3,5 mm naar 2 mm uitgangskabel
-    4 x zelfklevende elektrodenkussens
-    1 x 3,5 mm stereo-ingangskabel
-    1 x Digital Link Interface
-    1 x USB-stick met E-Stim Connect, Commander 3 en stuurprogramma's voor Windows en Mac
-    1 x PP3-batterij
-    1 x audio-CD
-    1 x draagtas
-    1 x gebruikershandleiding

 
Verdere links naar "E-Stim Connect Pack"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim Connect Pack"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Adapterkabel Adapterkabel
€ 19,80
NIEUW
Laatst bekeken