E-Stim E-Box serie 2B Kit

E-Stim E-Box serie 2B Kit

€ 372,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 673007
De E-Stim Systems 2B is een van de krachtigste en meest veelzijdige electro play powerboxen ter... meer
Beschrijving "E-Stim E-Box serie 2B Kit"

De E-Stim Systems 2B is een van de krachtigste en meest veelzijdige electro play powerboxen ter wereld. Met 17 programma's, kunt u nu kloppend en stotend uw weg banen naar e-stim extase en genot. De 2B zit boordevol functies en programma's die u urenlang e-stim plezier zullen bezorgen.

De 2B heeft een duidelijk, verlicht LCD-display om u te helpen bij het navigeren door de moduskeuze. Van modus veranderen is een kwestie van een snelle druk op de knop en een kleine draai aan de knop. Het is simpel. Het werkt.

De twee uitgangskanalen zijn volledig geïsoleerd en hebben onafhankelijke regelaars op elk kanaal. Hierdoor kunt u meerdere bipolaire elektroden tegelijk gebruiken en beide onafhankelijk van elkaar bedienen.

Overweeg de optionele stroomvoorziening. Hij zorgt er niet alleen voor dat u nooit zonder stroom komt te zitten, maar levert ook een behoorlijk uitgangsvermogen om zelfs de meest fanatieke speler tevreden te stellen. Bovendien is de 2B uitgerust met een ingebouwde microfoon met instelbare gevoeligheid en biedt hij ook echte stereoverwerking via een 3,5 mm stereo-ingang.

De 2B heeft een optionele Digital Link interface waarmee u de 2B kunt bijwerken of bedienen vanaf uw PC of Mac via een USB-verbinding - u kunt hem zelfs via het internet bedienen. Nu kan de 2B meegroeien met uw e-stim ervaring.

Met de 2B koopt u een serieuze instap in de wereld van de e-stim. Met alles wat u nodig hebt om te beginnen, plus een levenslange garantie: de 2B is ongeëvenaard.

De 2B kit bevat:

    2B power box
    Twee 2mm uitgangskabels
    4 zelfklevende elektropads
    1 3,5mm stereo ingangskabel
    1 9V blokbatterij
    1 audio CD
    1 draagtas

Verdere links naar "E-Stim E-Box serie 2B Kit"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "E-Stim E-Box serie 2B Kit"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Penis Stop Penis Stop
€ 14,95
Bondage set Bondage set
€ 169,00
Cumfy Boeien Cumfy Boeien
€ 23,00
Smeermiddel Kunstmatig Sperma Smeermiddel Kunstmatig Sperma
Inhoud 0.125 Liter (€ 87,60 / 1 Liter)
€ 10,95
Laatst bekeken