Filter op:
Filter sluiten
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
van naar
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Ontdek de beste BDSM-speeltjes bij Steeltoyz

Welkom bij Steeltoyz, uw online winkel voor erotische speeltjes. Als je op zoek bent naar BDSM-speeltjes van hoge kwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan veilige en duurzame speeltjes die je BDSM-fantasieën naar een hoger niveau tillen.

Welkom bij Steeltoyz, uw online winkel voor erotische speeltjes. Als je op zoek bent naar BDSM-speeltjes van hoge kwaliteit, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan veilige en duurzame speeltjes die je BDSM-fantasieën naar een hoger niveau tillen.

Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Alligator Nippelklemmen einstellbar mit Kette
Alligator nipple clamps: Aanpasbaar plezier pijn
Verander lust in kunst met de verstelbare alligator nipple clamps - jouw toegangspoort tot intense sensuele ervaringen. Unieke zintuiglijke ervaringen De alligator nipple clamps met ketting zijn het perfecte accessoire voor iedereen die...
€ 14,00
Nippelklemmen einstellbar mit Kette
Rock Hard nipple clamps verstelbaar met ketting
Zwaar metaal voor de tepels! Deze nipple clamps verstelbaar met ketting nemen een stevige greep op de tepels en versieren de borst met een dubbele metalen ketting vol scherpe stekels. Met een gewicht van 69 g zorgen de klemmen met...
€ 17,00
Deluxe Penisknebel
Deluxe Penisknebel
Knebel und Dildo in einem! Dieser Dildoknebel sorgt nicht nur dafür, dass der/die Träger/in devot gehalten wird, sondern gibt auch maximale Befriedigung mit dem Naturdildo. Die Schnalle im Nacken kann zusätzlich mit dem beiliegenden...
€ 38,00
Peniskäfig Schaamvijand nr. 1 Transparant
Peniskäfig Schaamvijand nr. 1 Transparant
Ervaar het genot van opgesloten mannelijkheid met de Peniskäfig Pubic enemy no 1! Bestel nu en laat je verleiden door nieuwe avonturen. Toepassing van het product De Peniskäfig Pubic enemy no 1 is een stevige siliconenPeniskäfig,...
€ 119,80
Intensive Nippelklemmen: Kneifender Genuss
Intens nipple clamps: Knijpend plezier
Ervaar een nieuw niveau van genot met de knijpende nipple clamps en hun ketting - intens en onvergetelijk. Een spel tussen pijn en genot Deze nipple clamps zijn niet zomaar een BDSM-accessoire, maar een echte ervaring. Uitgerust met een...
€ 29,00
Totale stilte gag
Totale stilte gag
Heb je een invaller die maar niet wil zwijgen? De Totale Stilte Knevel is zelfs beter dan een muilkorf! Klem hun lippen en tong in de drie afzonderlijke klemmen in één en ze kunnen hun mond niet bewegen. De vier staven zijn ontworpen om...
€ 49,90
Elastrator - Kneifzange
Elastrator - Kneifzange
Der Elastrator ist eine praktische Methode, um wahnsinnig viel Druck auf die Brustwarzen auszuüben. Mit der Leichtigkeit deines Griffs kannst du die elastischen Ringe langsam über die bald leidende Brustwarze ziehen und sie dort lassen,...
€ 35,00
Elastrator 100 Ringe Orange
Elastrator 100 Ringe Orange
Die Tittenfolter auf dem nächsten Level. Das Elastrator Set Spare Bag 100 Ringe ist klein, aber dafür umso stärker! Sie funktionieren perfekt mit dem Elastrator. Diese kleinen, aber feinen Gummibänder sind nichts für schwache Nerven oder...
€ 10,90
Penisknebel in pink
Penisknebel in pink
Dieser Dildoknebel besteht aus 100% reinem Silikon, ist völlig sicher, ungiftig und geschmacksneutral. Das einzigartige Design hält den Ballknebel sicher an seinem Platz, während der hochwertige Lederriemen einen schönen Kontrast zu den...
€ 58,00
Maulspreizer Spider Gag Steeltoyz Cruel Reell_
Mondspreider "Spin
Dit is de originele "spider gag" die al vele jaren populair is en gebruikt wordt in talloze fetisjvideo's die je misschien gezien hebt. Onze ring gags zijn zeker de meest effectieve ring gags op de markt. Dit maakt ze tot een van onze...
€ 36,00
Edles Bizarr-Kopfgeschirr von Bad Kitty
Edele Bizarre Hoofddeksels van Bad Kitty
Stijlvol hoofdharnas met bijtvrije ronde knevel Bent u op zoek naar een hoofdtuig dat er niet alleen stijlvol uitziet, maar ook comfortabel is om te dragen? Dan heb je het gevonden! Ons hoogwaardige hoofdharnas van Bad Kitty is de...
€ 49,95
3 van 3

BDSM-speeltjes zijn een geweldige manier om je seksualiteit uit te leven en je relaties te verdiepen. Er zijn verschillende opties, van handboeien en zwepen tot blinddoeken en bondage touwen. Voordat je een speeltje kiest, wees duidelijk over je voorkeuren en behoeften.

Een belangrijke factor bij het kiezen van het juiste BDSM-speelgoed is veiligheid. Zorg ervoor dat je speeltjes kiest die gemaakt zijn van hoogwaardige materialen zoals roestvrij staal, leer of siliconen die duurzaam en veilig zijn. Vakmanschap en het gebruik van schadelijke chemicaliën moeten ook worden overwogen bij het kiezen.

Het is ook belangrijk te weten hoe het speelgoed zal worden gebruikt. Informeer naar de juiste behandeling en mogelijke risico's om een veilige en plezierige speelervaring te garanderen. Je kunt ook met je partner praten over je voorkeuren en zorgen om ervoor te zorgen dat jullie allebei een leuke tijd hebben.

CBT Cock & Ball

Alles wat de pik en testikels insnoert, verzwaart of afknijpt is erg populair als het gaat om kwelling. Dus cockstraps, ball stretcher, gewichten en ook dilatatoren zijn onmisbaar.

Dit zijn veel kleine dingen die de marteling een zekere pit kunnen geven. Kleine, leuke accessoires die er meestal onschuldiger uitzien dan ze zijn. Het grote voordeel van Cock & Ball producten is dat ze met veel andere dingen gecombineerd kunnen worden.

nipple clamps

Of het nu om vrouwen of mannen gaat, nipple clamps is waarschijnlijk een van de meest gewilde hulpmiddelen om je sub pijn te bezorgen. De klemmen zijn vaak verbonden met mooie decoratieve kettingen. Dit maakt het niet alleen een martelwerktuig, maar ook een mooi erotisch gezicht.

De vorm van de klemmen kan heel variabel zijn. Ze zijn er zelfs vermomd als wasknijpers. Als je het bijzonder heftig vindt, zijn de schroefbare tepelbrekers erg interessant. Je kunt ze afstellen als een bankschroef en zelf bepalen hoeveel druk je op de tepel wilt uitoefenen. Natuurlijk is er ook zoiets met stimulatiestroom.

gag ball

Wie gekweld wordt, heeft de neiging luidruchtig te zijn. Omdat dit vaak niet gewenst is, kan een gag ball worden geïntegreerd in het martelspel. gag ball is verkrijgbaar in de vorm van een bal, met een gat, als bijtbeentje of ook in de vorm van een penis, onder het motto "Neem hem in je mond!" Sommige knevels lijken alleen op een mondknevel, maar zijn eigenlijk mondspreiders. Dit betekent dat het "gat" aan het eind naar wens gevuld kan worden.

Elektroseks

Marteling kan zo aangenaam worden beleefd als nooit tevoren als je elektrospeeltjes aan boord haalt. Te beginnen met de al genoemde nipple clamps, zijn er speeltjes met stimulatiestroom in vele andere varianten te ontdekken. Het kan bijvoorbeeld ook een plug zijn die gebruikt wordt Anal.

Vooral in het anale gebied komen zoveel zenuwuiteinden samen dat stimulatiestroom hier een bijzondere kwelling biedt. Maar ook een dilator die onder rijstroom wordt geplaatst kan onaangenaam aangenaam zijn. Natuurlijk zijn er ook dildo's en conventionele stimulatiestroomkussens te ontdekken. De verscheidenheid laat niets te wensen over.

BDSM gewichten

Het zijn maar gewichten ... ja, maar de BDSM-gewichten hebben een echt effect. Het is niet de bedoeling om er spieroefeningen mee te doen, maar om je meest gevoelige lichaamsdelen te verzwaren.

Dus de gewichten kunnen gecombineerd worden met nipple clamps. Je tepels worden er goed mee getrokken. Maar ze kunnen ook gebruikt worden om de testikels te verzwaren. Deze gewichtjes kunnen tussen de 150 en 500 gram wegen.


Anaal haakje

Nee, geen vishaken! Anaalhaken! Een vishaak heeft zeker zijn aantrekkingskracht, maar je hoeft niet te overdrijven met de pijn en marteling. Anale haken worden, zoals de naam al zegt, Anal ingebracht. In het beste geval gebruik je het bolvormige uiteinde.

Het andere uiteinde, dus dat met het oogje/gaatje, kun je aan de muur bevestigen of verbinden met bondage touwen of kettingen. De anale haak kan goed gebruikt en gecombineerd worden voor bondage doeleinden.

Zoals je ziet zijn er veel hulpmiddelen voor marteling. Fysieke marteling is dus vrij eenvoudig te realiseren. Wat het psychologische gedeelte betreft, zul je je eigen meester moeten worden.

Laatst bekeken