BDSM meubels van het strafrek tot de vloerzuil

Wij vervaardigen de BDSM meubels in onze eigen fabriek en kunnen daarom een hoge kwaliteit garanderen.
Onze SM-meubelen overtuigen niet alleen door hun hoge functionaliteit en verscheidenheid aan vormen, maar ook door de stabiliteit en duurzaamheid van onze meubelstukken dankzij het materiaal roestvrij staal.

Wij vervaardigen de BDSM meubels in onze eigen fabriek en kunnen daarom een hoge kwaliteit garanderen.
Onze SM-meubelen overtuigen niet alleen door hun hoge functionaliteit en verscheidenheid aan vormen, maar ook door de stabiliteit en duurzaamheid van onze meubelstukken dankzij het materiaal roestvrij staal.

Filter sluiten
Er zijn geen resultaten gevonden voor de filtering!
Roestvrij stalen verstelbare knevelhouder
Roestvrij stalen verstelbare knevelhouder
De knevelhouder voor de vloerzuil is in hoogte verstelbaar. Hij wordt geleverd met een zwarte stekker als knevel. Dit maakt het makkelijk om de sub snel te laten zwijgen en maakt een eind aan al het terugpraten. Materiaal: roestvrij...
€ 69,90
Bodenpranger aus Edelstahl Grundträger
Roestvrij stalen basissteun voor het...
Basissteun De basissteun vormt het basissysteem voor de vloerrail. Onze accessoires kunnen op deze buis worden geschoven en traploos worden versteld. De stergrepen, die aan de voorkant een plastic inzetstuk hebben, maken het gemakkelijk...
€ 49,00
Spreizstange aus Edelstahl BDSM Möbel
Spreidstang met ringogen en sluiting
Ervaar onbeperkte bondage mogelijkheden met de Steeltoyz spreidstang Met de Steeltoyz spreidstang kun je genieten van een bijzondere BDSM-ervaring. Onze spreidstang wordt in onze eigen werkplaats gemaakt en staat onder constante...
van € 65,00
Spreizstange aus Edelstahl BDSM Möbel
Spreidstang met draaibare ringogen - voor...
Onze spreidstang met ringogen overtuigt in de eerste plaats door zijn robuuste en duurzame kwaliteit. De spreidstang wordt in onze eigen werkplaats gemaakt van 20 millimeter dik roestvrij staal. Aan beide uiteinden van de spreidstang...
van € 39,00
Spreizstange aus Edelstahl BDSM Möbel
Stevige spreidstang met flexibele sluitingen
Deze spreidstang van hoogwaardig roestvrij staal is vooral indrukwekkend door de twee vrij draaibare sluitingen aan de uiteinden. Deze maken niet alleen een veilige bevestiging van verschillende boeien aan de spreidstang mogelijk, maar...
van € 39,00
Spreizstange aus Edelstahl BDSM Möbel
Roestvrij stalen spreidstang met drie sluitingen
Deze spreidstang met 3 sluitingen overtuigt door zijn kwaliteit en aanpassingsvermogen. Met de middelste sluiting kan de spreidstang aan de vloer of aan andere voorwerpen worden vastgemaakt en wordt de motoriek van de gebonden persoon...
van € 65,00
Edelstahl SM Hängestange BDSM Möbel
Solid Stainless Steel SM Hangbar by Steeltoyz
De perfecte BDSM hangstok voor erotische avonturen -Massief roestvrij staal voor maximale veiligheid -Stabiel en veilig bevestigd -Stabiele karabijnhaken voor eenvoudige bevestiging -In verschillende lengtes verkrijgbaar -Gemaakt in onze...
van € 93,90
2 van 2

Video van BDSM-meubels

 

 

 

BDSM-meubelen - kwaliteit rechtstreeks van de fabrikant

Vooral op BDSM-gebied is de keuze van het juiste BDSM-meubilair vaak een doorslaggevend criterium voor een geslaagde sessie. SM-meubelen beïnvloeden immers niet alleen de mogelijkheden van het spel, maar ook de hele sfeer van de kamer en dus de stemming.
 
Stalen BDSM-meubels van hoge kwaliteit kunnen niet alleen de mogelijkheden van je spel aanzienlijk uitbreiden, maar ook de illusie van weerloosheid voor de passieve partij aanzienlijk verhogen.

Onze meubelen overtuigen niet alleen door hun hoge functionaliteit en hun verscheidenheid aan vormen, maar ook door de stabiliteit en de duurzaamheid van onze meubelen.

Gemaakt van het beste roestvrij staal in onze eigen werkplaats, bieden deze meubelstukken een enorm hoge duurzaamheid en een rustieke uitstraling die perfect past bij de BDSM-setting.

BDSM-meubels van hoge kwaliteit, rechtstreeks van de fabrikant

Wij vervaardigen de SM meubelen zelf rechtstreeks in onze werkplaats en kunnen onze klanten bijgevolg de hoge kwaliteit van afwerking en materialen garanderen. Wij willen onze klanten immers een ervaring bieden met onze SM-meubelen die niet wordt ontsierd door slecht vakmanschap.
 
De metallic look van het roestvrijstalen BDSM-meubel blijft intact, zelfs bij langer of intensiever gebruik blijft dit SM-speeltje altijd in perfecte staat.
 
Door het gebruikte roestvrij staal kan er geen verf afbladderen, zodat de look altijd onberispelijk blijft. Roest of krassen behoren ook tot het verleden met onze SM meubelen.
 
Nat worden en spelen is geen probleem meer dankzij de beste kwaliteit roestvrij staal. Dit geeft je de mogelijkheid om je BDSM-spelletjes nog flexibeler en spannender te maken. U hoeft immers geen rekening te houden met onze BDSM-meubelen. Door de enorm stabiele afwerking en de hoogwaardige materialen is er praktisch geen weerstand van het passieve gedeelte.
 
Of het nu in de massieve BDSM-kooi is, op onze vloerschandpaal of op de strafschraag, die gemakkelijk kan worden omgebouwd tot gynaecologische stoel: Met onze BDSM meubels behoud je altijd de volledige controle over je slaven en subs. De illusie wordt voor hen ook groter met onze BDSM-meubels uit onze winkel.
 
Een gebondenheid aan een strafbank of -schandpaal, die met pure fysieke kracht kan worden overwonnen, berooft een sessie vaak van zijn charme. BDSM-meubelen van onze kwaliteit laten daarentegen al snel de grenzen van het passieve deel zien. Het gevoel in een rol te vallen en overgeleverd te zijn aan de genade van anderen wordt daardoor versterkt.

Stabiel en duurzaam

Dankzij de grote stabiliteit en duurzaamheid van het meubel kunnen bondagespelen in de meest uiteenlopende vormen worden beoefend. Of je je partner nu vastbindt op het BDSM-meubel of hem grondig straft!
 
Omdat onze SM-meubelen van hoogwaardig en vooral allergievrij materiaal zijn gemaakt, zijn ze niet alleen bijzonder gemakkelijk schoon te maken, maar zijn ze ook perfect geschikt voor mensen met een allergie.
 
Ook het desinfecteren van het meubilair gaat snel en vooral gemakkelijk. U hoeft niet naar het oppervlak te kijken om te zien of het ontsmettingsmiddel harmonieert met de coating of de lak van het meubel.
 
Ons medisch roestvrij staal kan gemakkelijk en vooral grondig worden gedesinfecteerd. Om deze reden zijn onze BDSM meubels zeer populair bij zowel particulieren als bij dominas.
 
Dergelijke BDSM-meubelen zijn een investering die zich ook in de toekomst zal terugbetalen. Terwijl goedkope BDSM meubels na een paar maanden intensief gebruik vaak te lijden hebben onder hun uiterlijk en functionaliteit, zien onze BDSM meubels er nog net zo uit als op de eerste dag. De geweldige en tintelende uitstraling van roestvrij staal geeft de speelkamer een heel eigen charme en straalt hardheid en consistentie uit.
 
Een sub of slaaf die vastgebonden is aan een van onze BDSM meubels kan zichzelf niet zo gemakkelijk bevrijden. En als u ook nog onze sexmachines met de bijbehorende accessoires gebruikt, zal uw passieve deel snel om rust en genade gaan janken.
 
Met onze BDSM meubels heb je het in de hand om het plezier en de pijn van je sub te manipuleren en je verlangens uit te leven.

Onze BDSM meubels zullen je inspireren met hun..:

  • - Zijn hoge functionaliteit en de verschillende gebruiksmogelijkheden
  • - Hun grote stabiliteit en veerkracht
  • - Hun lange levensduur dankzij hoogwaardige materialen

U zult ook overtuigd worden door:

  • - Het hoogwaardige vakmanschap van alle BDSM-meubelen uit onze fabriek
  • - Onze kwaliteit "Made in Germany
  • - Het samenspel van staal en leder voor die speciale look
  • - De gemakkelijke reiniging en desinfectie van onze BDSM meubels

Als je de drang voelt om onze BDSM-meubelen zelf uit te proberen en je studio of zelfs je slaapkamer een geheel nieuwe look te geven, pak ze dan gewoon. BDSM-meubelen van hoge kwaliteit uit onze winkel zijn een investering met een lange levensduur.
 
Terwijl anderen binnen een paar jaar het derde stuk BDSM-meubilair kopen omdat ze de spanning niet meer aankunnen, werken onze BDSM-meubelen nog steeds tot je volle tevredenheid. Pak het gewoon en bestel je BDSM meubels vandaag nog.
 

 

Laatst bekeken