Fucktools fisting Freddy Ø 8,3 cm

Fucktools fisting Freddy Ø 8,3 cm

€ 63,90

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 710931
Freddy is klaar om je op de vuist te slaan! FUCKTOOLS hebben een speciaal ontworpen gat in hun... meer
Beschrijving "Fucktools fisting Freddy Ø 8,3 cm"

Freddy is klaar om je op de vuist te slaan! FUCKTOOLS hebben een speciaal ontworpen gat in hun voetstuk, zodat ze aan de bijgeleverde zuignap kunnen worden bevestigd. Deze zuignap is zeer duurzaam en houdt zich uitstekend op gladde oppervlakken zoals glas, tegels, spiegels, deuren en de zijkant van uw bed. De FUCKTOOLS zijn ook compatibel met de accessoires van het HUNG systeem.

fisting Freddyis 31 cm lang en heeft een diameter van 8,3 cm.

Gemaakt in Europa van fluweelzacht, ftalaatvrij vinyl, zijn de FUCKTOOLS speciaal ontworpen met een gat in de basis, zodat je ze kunt bevestigen aan de bijgeleverde zuignap. De zuignap is sterk en houdt uitstekend op gladde oppervlakken zoals tegels, spiegels, deuren en de zijkant van uw bed.

Naast de zuignap zijn de FUCKTOOLS ook compatibel met de accessoires van het HUNG-systeem. Perfect voor doe-het-zelf plezier of samen met je partner.

Er kunnen ontkoppelingsmiddelen aanwezig zijn wanneer u uw speelgoed ontvangt. Zij beschermen het tijdens het fabricageproces en tijdens het vervoer. Het is onschadelijk, maar maak het speeltje schoon met Mister B Clean voor het eerste gebruik en je bent klaar om te gaan.

Niet delen met andere seksuele partners. Compatibel met alle smeermiddelen. Reinigen met water en laten drogen voor en na elk gebruik. Alleen geschikt voor fantasiegebruik door volwassenen. Waarschuwing: Vermijd contact van het product met PVC of zacht flexibel materiaal wegens het chemische conflict tussen de twee kunststofsamenstellingen.

Dit product is niet giftig. Bewaren op een koele en donkere plaats. Verwijderd houden van scherpe, schurende en bedrukte voorwerpen. Waarschuwing: Om letsel of verergering van reeds bestaande aandoeningen te voorkomen, mag dit product niet oraal of op ontstoken plekken of huidlaesies worden gebruikt.

Er worden geen medische claims gegarandeerd of geïmpliceerd door het gebruik van dit product. Ontworpen voor uw tevredenheid.

Ingrediënten: Hars, weekmaker, stabilisator en kleurstoffen. Cadmium vrij.

Verdere links naar "Fucktools fisting Freddy Ø 8,3 cm"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Fucktools fisting Freddy Ø 8,3 cm"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Whip Whip
€ 89,95
Algemeen Algemeen
€ 74,95
Penis Stop Penis Stop
€ 14,95
Laatst bekeken