Lumen

Productvoordelen in een oogopslag

  • Met Bluetooth Analplug met 4 vibratiestanden
  • Meer trilfuncties via app
  • Met LED-lampje voor visuele feedback
  • Compatibel met OhMiBod Remote & FeelConnect App
  • Waterdicht
€ 109,00

incl. BTW plus verzendkosten

Leveringstermijn 5 Werkdagen

  • 05529840000
  • Silicone, ABS
App-gestuurd koppelspel, visuele feedback en geluidsgestuurde vibraties - alles in één speeltje!... meer
Beschrijving "Lumen"
Lumen

App-gestuurd koppelspel, visuele feedback en geluidsgestuurde vibraties - alles in één speeltje!
Ideaal gevormde plug met geprononceerde stimulatie groeven. 4 manueel bediende vibratiestanden zorgen voor opwindende afwisseling in het achterhoofd. De brede basis zorgt voor veilig hanteren zonder weg te glijden. Dit betekent dat hij ook gedurende langere perioden kan worden gedragen. De Lumen biedt ook visuele feedback met zijn LED-lampje dat synchroniseert met de trillingen.

De Bluetooth-geschikte Lumen kan van elke afstand worden bediend via de OhMiBod Remote App en de Feel Connect App. Met de OhMiBod Remote App kunnen gebruikers de kenmerkende Club Vibe-functie van OhMiBod activeren en de muziek voelen terwijl ze naar hun favoriete nummers luisteren. De app beschikt ook over real-time videogesprekken, in-app chat en foto's delen, orgasme tracking en meldingen, en onafhankelijke volume en vibratie intensiteit controle. De Apple Watch-versie van de OhMiBod Remote-app is voorzien van de gepatenteerde Pulse Mode, waarbij de trillingen worden aangestuurd door de hartslag van de drager.

Wanneer aangesloten op de Feel Connect app, kan Lumen koppelen en verbinden met andere KIIROO Toys om gedeelde, gelijktijdige passie te ervaren - over elke afstand. De app maakt ook verbinding met webcams en virtual reality-inhoud, en kan synchroniseren met gecodeerde video's. En dat kan ook op natte plekken, want de Lumen is waterdicht. Oplaadbaar - USB oplaadkabel inbegrepen.

10,1 cm x 7,4 cm, Ø 3,3 cm. Gewicht 80 g. Silicone, ABS.

Kleur: zwart
Verdere links naar "Lumen"
Lees, schrijf en bespreek recensies... meer
Klanten reviews voor "Lumen"
Schrijf een review
Recensies zullen worden geactiveerd na verificatie.

De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Zie onze privacybeleid.
De recensies worden niet op echtheid gecontroleerd voordat zij worden gepubliceerd. Ze kunnen dus ook afkomstig zijn van consumenten die de beoordeelde producten niet daadwerkelijk hebben gekocht/gebruikt.

Analplug Analplug
€ 17,95
NIEUW
Laatst bekeken